Ihana ilma ulkona!!! :D. Kirjotan kirjastossa. Tultii äske Vipen (Vilmalle uus lempinimi) kans kulmilta. Hänell PITI olla kampaaja ja menin henkiseks tueks, mut se kampaaja olikin laittanu vissii ajan väärälle päivälle! Ja sit se kysy Vipeltä, et voitko tulla perjantaina uuestaa. miusta sen ois jotain hyvitystä pitäny antaa. Mut toisaalta siel oli varmaa muitaki asiakkaita, et ei se leikkaus ois käyny sillo, mut siis joku etukuponki tv. Sit se vaa sano, et moikka! Ärsytti! Ja Vipe ki näytti nii surulliselta ja nololt. Hää menee nyt sit perjantain. En pääse tueks! Paitsi hei.... Ehkä jos hää miut haluu. Mut ei nyt siitä. :D.
   Tosta pää pilvissä jutusta. Tuli mieleen, ku katoin miu vieres olevaa tyttöö, joka on koneella. Joillakin on vaan sellanen kyky/haitta et ne pystyy sulkemaan korvat ja silmät muulta maailmalta ihan milloon vaan haluaa. Meijän koulussa on yks tyttö joka on... varmaa 4. tai 5. Se on iiiiihan erilainen kun muut! Ei siis ulkonäöltä, en mie sellast halveksi, mut se näyttää nii haaveilevalta! Aina se kattoo suoraan eteensä ja vaan TUIJOTTAA! Joskus ois kiva päästä lukemaan ajatuksia tai päästä kärpäsenä kattoon jollekulle. Kenelles työ menisitte?? Mie en itseasiass osais päättää. TOISAALTA ois kiva mennä jollekkin julkulle ja sit se tois aina muitakin kuuluisii sinne. Mut joskus kun o ihastunu!!! Sillo haluis sen kotii tai lukee sen ajatuksii. Mie ainaki oon halunnu :D :) 
   Ja sit miu meemi Vipelle ja mieki nyt sit vastaan siihe.. :
Laitan tähä nyt siis meijän bändistä kaikkien lempi vaate tyylit... ja ne tyylit, mitkä ei yhtään sovi niille :D. Ja sellaset, mikskä ne haluis pukeutuu.

Emmy: Pukeutuu    Ei sovi    haluaisi

Vilma: Pukeutuu    Ei sovi    haluaisi

Mie: Pukeudun<--oikean puolimmainen    Ei sovi    haluaisin

 Siinä siis joitain. Ja ne joille mie laitoin noi, eli Emmy ja Vilma, ni voitte sit korjata minuu, jos ne ei oo ne oikeet!!!

<3.Elina