Jos ees YHEN voit näistä kuitata sanomalla KYLLÄ silloin..öö..

OLET KANSSANI SAMAA MIELTÄ KJÄKJÄH ja sit ei kukaan enää pidä sinuu normaalinaaaaaa hahihihihihihihihi

...

- Kaikki naiset (ainakin) valittaa näyttävänsä rumilta ja läskeiltä ja mitä muuta keksivätkin, kun ovat lähdössä ulos/juhliin/jonnekkin muualle. Mutta silti ne lähtee ulos, vaikka haukku äsken ittensä lyttyyn. Eli MYÖNTÄKÄÄ, kyllä työ ootte välillä ihan tyytyväisiä itteenne. samaa mieltä kyllä/ei?

- Justiinsa kun sie oot ajatellut palauttaa kirjaston kirjan, kirjastosta tulee lasku ja vaikka kuinka selittäisit kiltille kirjaston tädille, että olisit tullut sinä päivänä palauttamaan sen niin eieiieieiei.. kyllä/ei?

- Sie oot käyny monen päivän ajan kattomassa jossain kaupassa vaatetta/kirjaa/astiaa/öö .. kuitenkin ja spähkäilly, et ostatko sen. Sitko oot viimein päättäny, että ostat, ni sillon niitä ei ole enää jäljellä tai joku muu osti juuri sen, jonka sinä halusit. kyll/ei?

- Sie oot lukemassa jotain jännää kirjaa... tulee jännittävä kohta, pulssi tihenee, hengitys kiihtyy, sie käännät seuraavan aukeeman.. ja... SIVU ON REVITTY IRTI. Näin siis kirjaston kirjoissa. kyl/ei?

 hah, en jaksa enää kirjottaa muita enkä keksi. Siinä siis yksi epäkohta vielä: juuri ku sie oot ajatellu, et "nyt tulee hyvä kirjotus vuodatuksee, oikei helmien helmi, ni EI ko eivvaan pulppua" KYLLÄ?!

muodonmuutos ála elínaa:
phpT8tnMM.jpgphp7BkgHl.jpg

php5M4zzk.jpgphpbp8J1z.jpg

phpKD6GOj.jpgphp3jpdTO.jpg

phpBdOjsN.jpgphp5JHu4j.jpg

päättele itse pliis

-elina