1
Ei pysty tekemään mitään ilman itkemättä ja valittamatta. Maailma kaatuu aina uuden surun tullessa ja kaikki läheiset saavat kuulla tapahtumasta ja miten elämä on kurjaa yms yms. Aamulla jää vain sänkyyn makaamaan väsyneenä ja itkee itkee ja vatvoo asioita.

2
Hallitsee surun, mutta ei oo sama ihminen kuin ennen. On hiljainen ja kaukainen, mut pystyy kuitenkin tekemään asiat miltei normaalisti. Puhuu ihmisten kanssa asiasta, mutta ajatuksiin mahtuu muutakin ja koittaa ajatella positiivisesti tai ainakin selvitä asiasta. Ehkä järkevin tapa surra.

3
Esittää hyvin voivaa ja ei kerro asiasta kuin ehkä parille luotettavalle tyypille. Päivällä nauraa ja vitsailee miltei likaa peittääkseen huonon olon ja pelkää yksin jäämistä. Yksin ollessa, varisinkin iltaisin, ajatukset menevät ylikierroksille ja suru suru suru.. Puuhailee liika kaikkea, ei uskalla pysähtyä.

4
Piilottaa tunteet kokonaan. Ihmisestä tulee väkinäinen ja armoton sääntöjen noudattaja. Ei pura tunteitaan milloinkaan, on kuin mitään ei olis tapahtunut.. Mut eräänä päivänä romahtaa ja voi olla ettei selviä kaikkien surujen tulvassa.

-elina